omprogrambladt1maju17
Printed: tisdag 23 juli 2002 21.01.19

Page 1 of 1 Printed For: Louise

IMAGE imgs/omprogrambladt1maju1701.gif

17
Fra: Louise Pettersson<louise.pettersson@delta.telenordia.se> Dato: Ons d. 25. Apr 2001 1:07am
Emne: EXTRA Programblad till första maj

Göteborgsaktionen 2001 kommer att blixtproducera ett "programblad" till 1:a maj.

Formatet blir vikt A3 och innehållet ungefär som följer:

Uppmaning till att delta i demonstrationer, protestmöte och motkonferens. Lite om demonstrationer som varit hittils, plattformen och program för motkonferensen. I GBG2001. Praktisk info: vart vända sig för logi, frågor osv, adress etc. Vi försöker också få lite kort utrymme för info om aktiviter som görs av våra olika organisatione.

Programbladet kommer inte att tryckas, men vi distribuerar original för kopiering, för desom är intresserade per pdf-fil eller papperspost till måndag.

Om ni har material som ska med I infobladet, såsom info om program, demos etc så vill vi ha en varning om detta omgående och ha materialet senast i morgon torsdag 26/5. Om det är problem så ring!

Beställningar på original vill vi ha senast på fredag den 27/5

Gruppen som arbetar med detta består av:
Louise Pettersson, Miljöförbundet Jordens Vänner, Tommy Lindqvist. Rättvisepartiet Socialisterna, Andreas Carsson, Fältbiologerna,Tord Björk, Miljöförbundet Jordens Vänner och Svante Malmström, Demokratiskt Alternativ.

Vi nås just nu bäst via info@gbg2001.org %...%

Samma grupp är också ansvariga för att planera en mer omfattande masstidning till i slutet på maj som kan spridas under Göteborgsveckan.

Också om ni har material eller idéer om vad som borde med i denna, kan ni också höra av er.

Vi hoppas att så många som möjligt är intresserade av att sprida programbladet. Det är en av våra få möjligheter vi har att komma ut med allt (det positiva) som kommer att hända i Göteborg innan det drar igång.

Med vänliga hälsningar,
Louise Pettersson